Hololool Programma

Programma Grote tent

19u30 - 21u30

Soundfox

SoundFox : een 4-koppige band met herkenbare covers en dit alles met slechts één doel voor ogen : het brengen van super-ambiance. Zang : Joris Vos De stuwende kracht achter de groep SoundFox met een dijk van een stem. Gitaar: Willy Vandael Met zijn gouden vingers komt de gitaar goed tot zijn recht. Basgitaar: Luc Vandael De meest crazy baslijnen tovert hij uit zijn basgitaar. Drums: Luc Bynens Beter bekent als Blueke zorgt voor strakke en originele drumlijnen.

Info

22u00 - 00u00

Domino

Deze live band zingt, beweegt en speelt zelf de instrumenten. DOMINO bestaat uit Marc, Tabitha en Peter maar zij kunnen altijd aangevuld worden met andere artiesten. Al deze artiesten spelen in op elkaar en dit zorgt voor ambiance met interactie maar ook voor een huiskamer- gevoel optreden.

Info

00u30 - 02u00

The Fools

Een 5-koppige live band die muziek brengt uit de jaren 80, 90 en 2000. Zeker niet meer onbekend wanneer je over live bands spreekt. Samen laten ze je uit de bol gaan op uw feest! Met de nodige entertainment en hun bijhorende outfit zetten ze de tent in vuur en vlam. Sinds 2009 zijn ze gestart en hebben ze nu al meer dan 300 boekingen per jaar! "Uniek" en "the best there is" zijn enkele reacties van de zoveele die ze krijgen.

Info